Diensten

Verdegem verdedigt uw belangen wat betreft technische kwaliteit, planning en budget. Wij zijn uw onmisbare troef voor het succesvol realiseren van uw project.

Graag bieden wij u volgende diensten aan:

 • Advies bij het ontwerp

  Vermijd kopzorgen door van bij het ontwerp een beroep te doen op de knowhow van onze medewerkers, ons studiebureau en ons professioneel netwerk. Verdegem analyseert voor u accuraat de technische en praktische kant van uw project.

 • Uitvoering van de ruwbouw

  De duurzaamheid van uw project begint bij de ruwbouw. Verdegem schakelt voor u een geschoolde werfleider in. Hij zal de dagelijkse werkzaamheden nauwlettend in de gaten houden en controleren. Met het oog op het totaalproject wordt de werf bovendien periodiek extra gecheckt. Onze medewerkers worden tevens continu bijgeschoold en gebruiken enkel goed onderhouden materiaal. Alleen zo kan uw project tot een goed einde worden gebracht.

 • Co√∂rdinatie van de afwerking

  Bij Verdegem geniet u mee van een betrouwbaar netwerk van onderaannemers. Wij hebben voor u de geschikte partners voor elke klus. Onder ons toeziend oog wordt uw project tot in het kleinste detail perfect afgewerkt.

 • Onderhoud & herstellingen

  Snelheid en doeltreffendheid, daar draait het om. Onze met zorg geselecteerde medewerkers en onderaannemers staan steeds voor u klaar voor eventuele onderhoudswerken.

Jump to Top