Certificaten

Geregistreerd aannemer

Verdegem is een geregistreerd aannemer. Concreet betekent dit dat u bent ingedekt tegen bepaalde verplichtingen en risico’s.

100% betrouwbaarheid

Verdegem werd officieel door de overheid erkend als algemeen aannemer klasse 4 en wordt constant onderworpen aan de strengste organisatorische, financiële en boekhoudkundige controles. Dit maakt van ons uw betrouwbare bouwpartner.

100% kwaliteit

Om kwaliteit te bereiken, is er structuur nodig. Sinds 2004 beschikt Verdegem over een ISO 9001:2000 certificaat. Al onze procedures verlopen volgens vooropgestelde kwaliteitscriteria. Onze projecten en documenten worden dus gestructureerd beheerd.

100% veiligheid

Sinds 2007 is Verdegem VCA gecertificeerd. Al onze werken verlopen volgens strikte vooropgestelde veiligheidscriteria. Zo worden de ideale werkomstandigheden gecreëerd voor onze medewerkers om uw project degelijk en efficiënt uit te voeren.

100% zekerheid

Verdegem is onderschrijver van het Charter van de bouwers van individuele woningen. Dit werd opgesteld met het oog op de gezondmaking van de bouwmarkt en een getrouwe opvolging van de wet Breyne (9 juli 1971). Voor u vormt dit een extra zekerheid dat u met een ernstige bouwonderneming te maken heeft.

Uw officiële adviesinstantie

De overheid erkent Verdegem als adviesinstantie. Ondernemingen maken hierdoor kans op overheidssteun om ons advies in te winnen.

Jump to Top